UTEMILJØSPESIALISTEN

Kunnskap, kundefokus, kvalitet og service kjennetegner oss i Weland Utemiljø. Gjennom mer enn 25 års i bransjen har vi bygd opp betydelig kompetanse og en moderne produksjonsavdeling i Alvestad i Småland.

Sertifiserte kvalitetsprodukter

Samtlige produkter fra Weland Utemiljø er CE-sertifiserte og produsert av vedlikeholdsfrie kvalitetsmaterialer. Konstruksjonen består av pulverlakkerte aluminiumsprofiler kombinert med enten pulverlakkerte, perforerte aluminiumsplater, Perstorp-laminat eller herdet glass. For å garantere maksimal stabilitet beregner alltid konstruktørene og statikerne våre vind- og snølast for ditt geografiske område.

Vedlikeholdsfritt året rundt

Materialvalgene våre gir en jevnt over hard og slitesterk overflate, slik at skribling og annen grov tilskitning lett kan fjernes med høytrykksvasker. I tillegg til å være både resirkulerbart og miljøvennlig har aluminium den fordelen at det ikke ruster. Lakken vi bruker, er UV-bestandig og holder seg fin år etter år. Med vårt 365-konsept kan vi love deg tilnærmet vedlikeholdsfrie produkter med ekstremt lang levetid som tåler å stå ute året rundt, uansett klima.

Direkte fra fabrikken i Sverige

Hos Weland Utemiljø handler du direkte med oss på fabrikken i Alvesta, uten mellomledd og med høy leveringssikkerhet. Våre 25 år i bransjen har gjort oss til en kompetent og sikker rådgiver, som er der for å skape de beste og mest funksjonelle løsningene for deg. Med utgangspunkt i basisfargene våre kan du sette sammen en lang rekke fargekombinasjoner, og siden vi står for lakkeringen selv, kan du også bestille med din egen fargekode. Vi er et solid og stabilt selskap som kommer til å være der også i fremtiden hvis du skulle trenge mer tilbehør eller ytterligere seksjoner.

Brukerorientert

Uansett om våre boder, sykkelskur, avfallshus, leskur, møbler eller gjerder monteres i et yrende bymiljø, et dynamisk boligområde eller en fredelig bygd på landet, blir det alltid riktig. Løsningene våre er fleksible, tilpassbare og – ikke minst – praktiske. Fordi de gir plass til de rette tingene på rett sted, innbyr de til å holde orden. Sammen kan vi skape et attraktivt og trivelig utemiljø med fokus på brukerne, der det å holde orden rundt seg blir en naturlig, enkel og selvsagt del av hverdagen.

Enkel montering

Produktene leveres flatpakket med enkle og tydelige anvisninger og illustrasjoner. Monteringen er enkel, men hvis du vil, kan vi også sørge for at alt kommer på plass og er klart til bruk. Tellus monteres som standard på betongfundamenter, men stadig flere velger å støpe en betongplate, noe som forenkler både montering og vedlikehold av boden.

Tegn din egen bod eller ditt eget gjerde

Bruk gjerne våre konfigureringsverktøy som hjelp når du skal tegne boden eller gjerdet ditt. Trinn for trinn velger du farge, mål og forskjellige kombinasjoner. Deretter tar vi gjerne en samtale med deg og drar veksler på vår erfaring og kunnskap for å finpusse forslaget ditt. Selvsagt utstyrer vi deg med alt du trenger av tegninger til byggesøknaden.